Assistansgaranti

Med vår assistansgaranti kan du få hjälp av en bilbärgare helt utan kostnad om du skulle råka ut för ett plötsligt driftstopp eller om din bil inte startar. Du kan också få ersättning för resor med hyrbil, tåg eller flyg och kostnad för hotellövernattning om du drabbas av ett längre driftstopp.

Vi ersätter dig upp till din självrisk om du skulle råka ut för ett plötsligt driftstopp och behöver anlita en bärgningsbil. Om problemet går att lösa på plats, kan du även få hjälp av bärgaren direkt, t.ex. vid dikeskörning, motorkrångel, inlåsta nycklar, urladdat batteri eller punktering. Assistansgarantin ger dig ett omfattande skydd oavsett om du reser med företagets eller din egen bil i tjänsten!


Extra skydd vid längre driftstopp

Vid längre driftstopp (24 timmar) ersätter vi även för något av följande alternativ:

Hyrbil, tåg & flyg

Vid längre driftstopp (mer än 24 timmar) ger Bilassistans Plus dig ersättning för kostnader av hyrbil, likvärdig storlek max klass C, i två dygn alternativt ersätter vi resa med tåg eller flyg till resmål eller hemort. Vi täcker dina kostnader upp till 1000 kr.

Hotell

Skulle driftstoppet kräva att du övernattar på hotell, kan du få ersättning för hotellövernattning i direkt anslutning till händelsen, max 400 kr per person/natt, och max 1000 kr per natt i totalkostnad.


Så här omfattande är Bilassistans Plus!

  1. Garantin gäller svenskregistrerad personbil eller lätt lastbil, maxvikt 3500 kg och ej äldre än 17år.
  2. Gäller inom EU, Norge och Schweiz och får utnyttjas högst 2 ggr per år.
  3. Ersättning utgår med max 1500 kr då auktoriserad bärgare har anlitats.
  4. Bilen måste vara minst halvförsäkrad
  5. Händelsen måste anmälas inom tre månader
  6. Ersätter även kostnader för hotell max 1 000 kr, och hyrbil, tåg eller flyg med 1000 kr.
  7. Ersätter självrisk på vagnskada upp till 3000 kr vid viltolycka

Skydd vid viltolycka

Om du skulle ha oturen att kollidera med ett djur som plötsligt springer upp på vägbanan, betalar vi din självrisk på vagnskadeförsäkringen med upp till max 3000 kronor.

Kostnaden för tjänsten är endast 360 kr för ett år.Erbjudande

Just nu har vi Bilassistans Plus för 299:-

Beställ Här